Byggmester i Fredrikstad

Vi er en byggmester som påtar oss alle byggeoppdrag i hele Østfold. Mesteparten av vår arbeidsmengde er lokalisert i Fredrikstad.  Under kan du lese mer inngående om de ulike tjenestene, og hvilken tjeneste som passer best for ditt formål.

Half-page-home-2
Nybygg
ostsliden_2
Tilbygg
Gamle-Kommandantboligen_2
Rehabilitering
Rehab-tittle
Hytte

Nybygg

I over tretti år har vi bygget nye bygg for både private og offentlige kunder i Fredrikstad-området. Vi bygger alt fra hytter og hus, til nærings- og industribygg.

Mange sitter gjerne med en drøm om å bygge et hus helt fra bunnen av. Man har kanskje en ledig tomt, eller ønsker å rive og bygge nytt. Vi har lang erfaring med å hjelpe kunder som sitter med blanke ark, med henhold til hvordan man skal utforme sin neste bolig. I slike tilfeller er vi en trygg aktør å henvende seg til. Vi setter kunden og kvalitet i fokus, og bruker vår ekspertise i samråd med deres ønsker for å finne de optimale løsningene.

Vi tilbyr også totalentrepriser, som gjør at du har minst mulig kontaktpersoner å forholde deg til i en nybygg- prosess. Les mer om dette under.

En av våre oppdragsgiver har også mottatt byggeskikkprisen for dette bygget. Dette gjør oss selvfølgelig veldig stolte, og det viser at arbeidet vi legger ned lar høre fra seg. For å se flere av våre utførte prosjekter, klikk deg inn her. Uansett hva du ønsker å bygge, så hjelper vi deg!

Tilbygg

Har du mer spesifikke områder på et eksisterende bygg, som du ønsker å bygge ut? Et tilbygg har mange fordeler ved seg, men det mest logiske er at man opplever en økning av plass og bruksareal i sin bolig. Vanlige oppdrag kan blant annet være:

  • Bygge på en etasje
  • Bygge ut et rom i boligen
  • Bygge hagestue, vinterhage etc.
  • Bygge terrasse/veranda

Et tilbygg bygges som oftest i samme stil og materialet som den eksisterende boligen består av. Dog kan det og ved enkelte tilfeller bygges i en stil som estetisk skiller seg fra nåværende bygg. Dette er gjerne noe mer krevende å få byggetillatelse for, spesielt om bygget er lokalisert i et nabolag som innehar en gjennomgående stil.

Byggmester Håkon HansenDin byggmester i Fredrikstad står alltid til disposisjon!

Søkeprosess

Ved tilbygg på en bolig, er det i mange tilfeller nødvendig med godkjenninger og tillatelser fra høyere instanser før bygningsarbeidet kan påbegynnes av en byggmester. Dette kan både være en vanskelig og tidkrevende prosess. Vi hjelper deg gjerne med diverse søknader!

Rehabilitering

Mange av våre ansatte har vært i faget en mannsalder og besitter en unik kompetanse og erfaring i håndverket. I rehabiliterings- og restaureringsoppdrag hvor det nettopp handler om å finne løsninger, kommer kombinasjonen av lang erfaring og oppdaterte kunnskaper til sin rett. Vi ønsker å strekke oss langt for å oppnå gode estetiske og økonomiske løsninger for våre kunder.

Renovering av bad

Badet er et yndet oppsussingsobjekt blant mange og enhver. Et oppusset og moderne bad kan gjøre mye med helhetsinntrykket i en bolig. Vi har spesialisert oss på renoveringer av bad, og har her tett samarbeid med Borge VVS.

Hytter

Å bygge en flunkende ny hytte helt fra bunnen av er en drøm for mange av oss. Byggmester Håkon Hansen hjelper deg med å realisere drømmen!

Våre hytter spenner over et vidt spekter av størrelser og stiler. Størrelsesorden på disse er alt fra 21 til 144 kvm.  Uansett hvilken stil du liker – du finner en hytte for dine drømmer hos oss. Vi bygger din hytte spesielt for deg og dine, slik blir det et sted der du kan dyrke de gode opplevelsene i livet. Enten det er ved sjøen, innlandet eller på fjellet, tar vi gledelig på oss oppdraget med å bygge din hytte.

Vi er forhandler av Hellvik Hus. Dette sikrer deg hytter av ypperste kvalitet!

Sentralt godkjent byggmester

Vår bedrift er selvsagt en sentralt godkjent (tidligere kjent som godkjent for ansvarsrett) byggmester. Dette godkjenningsmerket gir deg som kunde trygghet i at arbeidet som utføres oppfyller krav og retningslinjer satt av direktoratet for byggkvalitet. Det er rett og slett en kvalitetsordning som gis til byggmestere som tilfredsstiller disse kravene.

Mestermerke